26 februari 2008

Funkar ridgefiller på pannor också?


Har haft två dagars tung åldersnoja. Det hela började med att jag var och klippte mig i går morses och 1) upptäckte att jag såg hjälplöst trött och gammal ut i frisör-Örjans spegel. Sen 2) blev jag inte riktigt lika nöjd som vanligt. I vanliga fall känner jag mig alltid toppen efter ett besök hos Örjan, han är ljuvlig att gnabbas och babbla med och klipper mig snyggt kort. Men den här gången hjälpte det liksom inte. Plus att jag 3) tappat spänst i pannan, så hela den har halkat ned över ögonen. Och när jag bara aldrig så lite spärrar upp ögonen för att över huvud taget se vaken ut, blir pannan, inklusive ögonbrynen helt rynkiga.

Glädjande nog amningstappar jag inte hår, men å andra sidan 4) hittar jag hela tiden nya gråa hårstrån.

Urdeppigt. Rotade runt bland presentburkar jag fått av mina kompisar skönhetsreportrarna och hittade lite uppstramande Kanebo, Clarins och Dermalogica-grejer som jag glatt och desperat överdoserade i går kväll. Kanske nåt går att rädda...

Och som en brev på posten, bokstavligen, kom inbjudan till 20-årsjubileum av studenten. Så nu måste jag bli rik och smal, rik och smal (quote Tiffany Persson) innan 24 maj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar