12 oktober 2008

Min nya kompis David

Det här är David. Han vill bli kompis med mig på Facebook. Jag har funderat hela morgonen och nä, jag tror inte att jag känner David sen tidigare. Inte ens om jag föreställer mig att han var en liten lintottig mes med glasögon och tandställning i min klass på lågstadiet, och att han kanske fått linser sen dess och börjat gå på gym litegrann.
David och jag har inga gemensamma kompisar på Facebook, men han har en massa andra skojiga vänner som t ex Lulu Carter, Bingo Rimér och Mikael Brinkenstjärna. Och nu vill han att jag ska vara med i hans gäng också! Jag har inte acceptat honom ännu, men jag har tjuvkikat i hans fotoalbum och där hade han bara varianter av den här bilden. Verkar vara en djup och intressant person som kanske kan bli en fantastiskt vänskap. Det vet man ju aldrig, så här i förväg. 

Facebook. Vilken grej.

3 kommentarer:

 1. Han ser ganska hal ut.....bokstavligt talat. Om man kramade honom och tryckte till lite på mitten så föreställer jag mig att han skulle bete sig likadant som en blöt tvål.

  "spionk"....och däääääääääär for David iväg med väldig fart

  SvaraRadera
 2. Jaaa juust hahaha, såklart hade han farit iväg sådär. Och om man hade sagt till honom att man faktiskt inte är det minsta cool men gärna skulle vilja lära känna honom bättre, tror jag att han hade pruttsvischat iväg lite på samma sätt som tvålen fast mer som en ballong..

  Han är alltså en tvålballong.. Intressant.

  SvaraRadera
 3. Ha,ha, du måste bli kompis med honom!
  Han verkar vara nån utvikningstyp som tex är kompis med Natacha Peyres ex från Paradise Hotel.

  Kan han ha jobbat på Universum...?

  SvaraRadera