16 november 2010

Allvarligt

Hörni. Har ni alltid vetat vad ni ville bli? Blev ni det också sedan? Är ni dessutom bra på ert jobb och känner er säkra på att det är det ni vill syssla med resten av livet?

I dag är en sån där dag där jag ser på folk och funderar på hur de visste vad de ville bli och hur de skulle ta sig dit. Martin Ämtevik på Mitt i Naturen t ex. När kom han på att han ville leta efter ålar i brunnar framför kameran, mata tama älgar och bli exalterad över kottar? Och är han nöjd med sitt val?

Eller min nya inte-kompis Britt på Telias beställningssupport. Som låter som en mellanstadiefröken, inte verkar förstå sig på varken folk eller telefoner och som tycker att det är viktigare att räkna upp allt som inte går att göra i stället för att presentera lösningar. Gick hon hem från jobbet i dag och kände sig förtjänt av en drink?

Eller jag. Vad ska jag bli? I dag har orden bråkat med mig och dom har ju alltid varit mina kompisar. Men är det så himla kul att hålla på och formulera sig dagarna i ända? Äh.

Jaja. Ni kan väl bara säga att ni inte heller vet vad ni ska bli när ni blir stora, så kanske det känns lite bättre.

5 kommentarer:

 1. Jag har sagt det förrut - jag säger igen - det blir inte alltid som man tänkt sig. Men det blir. Nä, jag ska definitivt ändra pa mitt liv en vacker dag - som du ju gjorde nyss?! Menar du att gräset inte alltid är grönare pa andra sidan? Näe, det är inte lätt det där, men vi fortsätter att söka och vaga pröva oss fram. Nagon gang blir det kanske rätt? Hoppas...

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag heter Erika och arbetar på Telia Kundservice.

  Jag hoppas att Britt kunde hjälpa dig med ditt ärende även om du tycker hennes sätt att presentera lösningar på kan förbättras. Om du vill ha någon ytterligare hjälp så ställer jag gärna upp, höra i så fall bara av dig på länken nedan:

  http://proof.telia.se/enkatpoll.asp?ProofID=15515

  Ha en fortsatt bra dag!

  Med vänliga hälsningar
  Erika Börjesson

  SvaraRadera
 3. Är det sant? "Hör av dig pa länken?" Nu har du ju verkligen fatt kontakt Fia! Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Erika, jag har massor massor av saker som jag behöver hjälp med för jag har fortfarande inte fått någon som helst hjälp, bara stjälp. Med tanke på hur mycket tid jag har lagt ned och hur obefintlig problemlösningen har varit från er sida, så hoppas jag verkligen att du menar allvar.
  Nu ska jag iväg på begravning men när jag är tillbaka kommer jag att fylla i formuläret. Och kontakta dig. Och jag har fortfarande inte någon telefon, och hade inte haft någon heller om inte Tre hjälpt mig att tjata på er. Men den framflyttningen av leverans som ni tog cred för berodde enbart, enbart på det andra bolaget och på mig. Jag är fortfarande inte nöjd alls.

  SvaraRadera
 5. Jag håller tummarna för att Erika är kvinnan att lösa dina problem!

  Präst låter som ett intressant yrke, fast jag vet inte om man kan komba det med ateism. Sedan tror jag det är väldigt kul att jobba med event. Och... tja, you catch the drift, right? Vet fortfarande inte vad jag vill bli.

  SvaraRadera