7 januari 2011

När vi var i London i höstas var vi på utmärkta lågpriskedjan Primark i bortre änden av Oxford Street. Ullared fast i London, skulle man väl kunna sammanfatta det. Köpte lite klänningar och jox till tjejerna och en och annan t-shirt till Harry för en pund styck. Allt har förvånansvärt nog hållit i tvätten och är klart bättre kvalitet än HM. Det kan man inte tro när det kostar nästintill ingenting och hela butiken luktar kemikalier.
Men vad jag inte köpte (enbart pga bagageplatsbrist) var en fleeceoverall. Tänk vuxen sparkdräkt. Tänk enorm mirakeltrasa. Jag tror att den kostade 7 pund och till och med hade fötter. Har ångrat det inte-köpet några gånger. Senast i går, och då påpekade jag det för Håkan. Tänk att gå runt i en sån. Hur skönt vore inte det?

Senare på dagen var han nere på stan en sväng och köpte mig en present. En sån här:Det finns (och det här är helt helt absurt) en hel jäkla concept store nere i Arkaden som säljer ENBART såna här overaller. Tydligen jättepoppis. Ja, kanske mest på coola skate- och snowboardmänniskor, men låt mig vittna: Tanter över 40 gillar dom också. Tanter över 40 kan dra upp dragkedjan över huvudet så att alla barnen skrattar jättemycket, och tanter över 40 kan ligga på soffan och kolla på The Wire i gammalt dragigt hus och inte frysa någonstans på kroppen. Samt aldrig mer behöva knäppa upp byxor som sitter lite för hårt.

Jag älskar den, min overall. Antagligen har jag använt riktiga kläder för sista gången. Ok att man ser ut som en Telletubby, men än sen?

(Tråkigt bara: OnePiecen kostar 20 gånger så mycket som fleeceoverallen på Primark. I princip skulle jag kunna åka till London över helgen, finansiera boende och resa och ett par Primarkoveraller för samma pris som en OnePiece.)

4 kommentarer:

 1. Finns de för barn på Arkaden??! Stod överst på Fannies önskelista..o jag, hemska mamma, gav henne ingen. (nu gör det så där ont i samvetet)

  Såg dem också på Primark häromveckan..men de hade luva med öron....!

  DIN är betydligt mer upphetsande....

  SvaraRadera
 2. HAHAHHAHA, sjukt. kan du inte ha på dig den ikväll?

  SvaraRadera
 3. Tina, jag tror att det fanns för barn där också, men är inte säker. Stället är tydligen värt ett besök i vilket fall för de som jobbar där går runt i overallerna och ser ut som Guantanamo-fångar.

  Tove: Vad bra att du bad om det, då tänker jag ha det och så kan jag hänvisa till dig när de andra skrattar åt mig. De är inte så smickrande för figuren om man säger så. Dessutom har de satt fickor exakt där höfterna är som störst och där magen är. Men jag behåller den på då, för din skull. Det är ju ändå fredagsmys!

  SvaraRadera